Flour blends for deep fried foods, steamed Chinese Manju, dough sheets, Okonomi-yaki, and Takoyaki(揚げ物、蒸し饅頭、麺皮、お好み焼き、又はたこ焼きの製造法)

業績名 Flour blends for deep fried foods, steamed Chinese Manju, dough sheets, Okonomi-yaki, and Takoyaki(揚げ物、蒸し饅頭、麺皮、お好み焼き、又はたこ焼きの製造法)
年度 2000
研究機関名 東北農業試験場
発表者所属
発表者 農研セ・星野次汪
麦育種研・吉川 亮
北陸農試・伊藤誠治
九州農試・八田浩一
育種工学研・中村俊樹
資源作育研・山守 誠
日清製粉・宮村英孝
村山由紀
宮崎美子
早川克志
田中啓
課題 小麦の新品種の育成(149)
URL http://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020022403
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