Aroma Characteristic and Volatile Profiling of Carrot Varieties, and Quantitative Role of Terpenoid Compounds for Carrot Sensory Attributes

業績名 Aroma Characteristic and Volatile Profiling of Carrot Varieties, and Quantitative Role of Terpenoid Compounds for Carrot Sensory Attributes
年度 2013
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 ホクレン農業総合研究所 ,福田朋彦/CA
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,北農研,生産環境研究領域,土壌グループ,岡崎圭毅
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,東北研,(福島),信濃卓郎
課題 寒地畑輪作における根圏の生物機能を活用したリン酸等養分の有効利用技術の開発
URL http://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/3020179091
カテゴリ

この記事は